Un any més, ja preparem el nostre CASAL D’ESTIU. Una vegada acabat el curs escolar, pels nens i nenes comença un període de vacances molt i molt llarg.

Diferents tipus de Casal d'Estiu
Sabem que els pares i mares treballadors us heu d’organitzar. No es fàcil aconseguir conciliar l’horari laboral amb les activitats d’estiu dels nens. Hi ha una gran oferta de Casals d’estiu a Barcelona i els seus voltants.

Segons el tipus d’activitats, trobareu Casals d’estiu amb activitats més esportives i mogudes. També hi han d’altres amb activitats infantils més artístiques i tranquil.les. I finalment els Casals d'estiu en diferents idiomes, en anglès o francés...

Un Casal d'Estiu molt familiar
Potser nosaltres ens alineem amb les propostes creatives. Ara bé el nostre Casal d’estiu és sobretot un casal molt familiar. Aconseguim crear un clima familiar on els nens i nenes que venen al Casal d’estiu es senten molt a gust. Només arribar es treuen les sabates com si fos casa seva i van a la nevera a deixar la seva carmanyola amb el dinar.

Es maco veure com es creen noves amistats. Es tornen a veure amics i amigues del Casal d’estiu de l’any passat. No falta els detalls, regalets i missatgets a la monitora. La Cristina els fa de “mama” durant aquestes setmanes.

A l’hora del dinar, arriba el moment “escalfem el dinar”. Cada nen i nena porta el seu dinar de casa i es viu l’experiència divertida de curiositat entre ells. “A mi m’han posat macarrons” ….”jo porto carn arrebossada” “els meus coberts tenen forma de cotxe” “la meva carmanyola es de color rosa de princeses” ….

Activitats creatives en el Casal d'Estiu
Dins d’aquest ambient familiar, la nostra programació es composa de tallers infantils creatius i tallers experimentals. També les sortides als parcs del barri per fer activitats al aire lliure. Tot seguint un fil conductor que canvia cada any.
Podeu llegir la nostra crónica del Casal d’Estiu del 2018.

El joc lliure en el Casal d'Estiu
Es creen moments de joc lliure on la imaginació és molt present. Així ens han convertit el taller en un restaurant amb cuiners i cuineres. Al mateix temps un servei molt atent et portava uns plats imaginaris deliciosos.
Tampoc ha faltat la super botiga. I és clar s’ha posat preus a qualsevol objecte que corria pel taller. Aleshores han fabricat bitllets i inclús targetes bancàries que omplien les caixes registradores de joguina. Entre botiguer/es i compradors/es han passat una bona estona entretinguts al nostre Casal d’Estiu.

Així doncs dirigeix-te a l'apartat de Casals de la nostra pàgina web. Podràs conèixer quina és la temàtica de la programació del Casal d'estiu d'aquest any. També pots realitzar la inscripció. I si tens qualsevol dubte o aclariment sobre el Casal d’Estiu a Barcelona adreça't a: info@justforyoukids.com o bé trucar al telèfon 628 85 45 95.