Quan acaben les classes a l’escola arriba el nostre casal d’estiu, el casal creatiu de JUST FOR YOU KIDS.
Sis setmanes entre finals de juny, juliol i principis de setembre. Sis setmanes plenes de creativitat, diversió, jocs i noves amistats.
El lema d’aquest any ha sigut TOTS SOM ARTISTES! Setmana rera setmana hem fet tallers creatius inspirant-nos en la obra de Gaudí, Miró, Picasso, Dalí, Warhol i Van Gogh.
La programació començava el dilluns amb la nostra sortida al “parc de la tirolina”. Després d’una bona estona gaudint del joc, tocava esmorzar i visita a la biblioteca Agustí Centelles. Hem après a buscar informació sobre l’artista de la setmana. De tornada al taller més estona de joc lliure on hem deixat volar l’imaginació i s’han creat botiguetes i restaurants. S’han creat escenografies i concursos tipus “Got talent”. Potser no el primer dia, però a partir del dimarts, ja naixien noves amistats. Es veien petites complicitats i racons per xerrades i confidències. Tallers creatius al matins i experiments per la tarda. Tot el que no es pot fer a casa, a JUST FOR YOU KIDS ho fem!
Els dimecres tocava Master Xef, on hem vist creativitats culinàries molt sorprenents.Hem disfrutat amb la nostra visita al Bthetravel brand Xperience i la guerra d’aigua de l’últim día. Hem fet slime i ens ha quedat super bé. Amb els HamaBeads, no volíem que s’acabés el taller. El divendres després de customitzar la nostra bossa crafty, ficavem totes les manualitats fetes durant la setmana. Semblava que havien passat els reis!!

La Cristina, la Núria i la Carla, junt amb l’Alba, la Judith i la Marta han fet possible que ens ho passéssim d’allò més bé. Amb dolcesa ens han explicat el pas a pas del taller creatiu pero amb mà ferma ens han obligat a recollir la sala i el material quan calia. El casal creatiu no seria el mateix sense elles.

Fa il.lusió mirar aquelles peces creatives fetes durant el casal. La creativitat feta a mà fruit d’una estona d’esforç i paciència, és un regal per l’autoestima. Això ho sabem els pares, els educadors i els mini-crafties.