Per als nens i nenes, la seva Setmana Santa i la Pasqua és el temps de palmons i les palmes decorades, de conillets, ous de xocolata i de les delicioses mones.
Però també són dies de vacances escolars així que molts centres oferim un Casal de Setmana Santa a Barcelona amb activitats lúdiques per a ells.
És un temps per descansar dels professors i de les classes de l'escola. Dies de jocs i tallers creatius. La nostra proposta per al Casal de Setmana Santa és que els nens i nenes facin nous amics jugant i creant amb els tallers infantils que hem previst en la programació.

Al Casal de Setmana Santa, sortim cada dia a un parc diferent del nostre entorn. El barri de l'Eixample compta amb una gran oferta de parcs municipals. El que més els agrada als nens és el de la "tirolina", als Jardins d'Ermessenda de Carcassona.
Seguint la temàtica que treballem al Casal de Setmana Santa, realitzem tallers creatius al matí. A les nostres manualitats infantils, utilitzem materials actuals i provem diferents tècniques perquè els nens adquireixin nous coneixements. El nostre Casal de Setmana Santa és campament urbà que cerca estimular la creativitat perquè el nen deixi volar la seva imaginació. Els resultats són creatius al mateix temps que de vegades bastant sorprenents.

A la tarda al Casal de Setmana Santa arriba el moment més experimental i divertit. Fem tot (o gairebé tot) el que no es pot fer a casa. Experiments infantils amb farina, aigua, sal, cua, colorant, bicarbonat .... creem textures i formes curioses però sobretot ens embrutem les mans i ens ho passem genial.

El nostre tracte és personalitzat i familiar. Durant els dies de vacances de Setmana Santa, el nostre taller es converteix en la seva segona casa i això ens fa feliços.
Quan arriba el final del dia, si aconseguim que els nens i nenes que vénen al nostre Casal de Setmana Santa, insisteixen als seus pares que l'endemà volen tornar, hem complert el nostre objectiu.


El teu fill o filla serà benvingut al nostre Casal de Setmana Santa per gaudir uns dies creant i jugant amb uns nous amics.

Dirigeix-te a l'apartat de Casals de la nostra pàgina web, si vols conèixer quina és la temàtica de la programació del Casal de Setmana Santa d'aquest any i per realitzar la inscripció. I si tens qualsevol dubte o aclariment sobre el Casal de Setmana Santa pots adreçar-te a: info@justforyoukids.com o bé trucar al telèfon 628 85 45 95.