Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Arbre de memòria col·lectiva

Arbre de memòria col·lectiva


Data: 16-03-2020 Horari: 17:00
Taller d'arts plàstiques per a nens
Arbre de memòria col·lectiva-1
Karishma Chugani és una artista que es defineix com a artesana, enginyera del paper, escriptora, il·lustradora i dissenyadora. D'origen sindhi, va néixer a Casablanca i la seva família s'estén per l'Índia, Ghana, Espanya, Anglaterra i els Estats Units. Ha estudiat a Londres, París i Madrid. Tot plegat ha inspirat la seva obra.

A Las visitas de Nani, Karishma Chugani hi recull records, vivències i receptes familiars, i recrea amb els seus llapis la història de la seva àvia, Gopi T. C. Nankani, coneguda per tots com Nani. Per celebrar l'essència del llibre, en aquest taller familiar es crearà, juntament amb l'artista, un arbre de records per homenatjar les figures principals en la transmissió i herència cultural de cadascun de nosaltres.

Edat recomanada
A partir de 5 anys, acompanyats

Preu
7 € per persona
+info

Fundació Joan Miró

Fundació Joan Miró

La Fundació Joan Miró va ser creada pel mateix artista amb un fons inicial constituït majoritàriament per la seva col·lecció privada, amb la voluntat d’establir a Barcelona un espai mironià de referència internacional, impulsar la recerca i els estudis sobre Miró i sobre art contemporani i posar en valor el seu fons. La Fundació va obrir al públic el 10 de juny de 1975 i, des d’aleshores, ha esdevingut un espai dinàmic on l’art de Joan Miró conviu amb la creació artística més contemporània.

Info

Pàgina web: Fundació Joan Miró

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.