Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79

Si busques organitzar un esdeveniment amb animació i activitats infantils, compte amb nosaltres!

A Just for you Kids ens ocupem de tot si has d’organitzar un esdeveniment infantil tant per una empresa com a nivell particular. Comptem amb un equip de professionals especialitzat en el disseny i desenvolupament d’esdeveniments infantils.

Si heu d’organitzar un esdeveniment familiar, podeu contactar amb nosaltres i fer-nos un breu briefing de les vostres necessitats. El nostre equip creatiu farà la resta i no haureu de preocupar-vos per res més.

Podem organitzar activitats creatives i innovadores adaptades a un públic concret i que s’han de portar a terme en un espai determinat. Tot i que podem organitzar els tradicionals pintacares o espectacles de màgia, intentem sempre que en les activitats que proposem, els nens hi participin de forma activa i no com a simples espectadors.

Treballem activitats creatives utilitzant materials actuals i de qualitat. Els nostres tallers van des de tallers de manualitats, tallers de cuina fins a tallers musicals.

Entre les nostres propostes no només trobareu esdeveniments privats o corporatius sinó que us podem proposar altres activitats més adequades per exemple per a viatges d’incentius com poden ser tours culturals en família.

Escriu-nos un xat! Whatsapp icon

Posa't en contacte!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a animació infantil i esdeveniments! Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.