Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Casals infantils a Barcelona durant les vacances escolars.
Casals infantils a Barcelona durant les vacances escolars.

Apunta't als nostres casals infantils a Barcelona i colònies: Creativitat i manualitats per nens i nenes

A Just for you Kids t’oferim casals, extraescolars de manualitats en anglès, tallers en events familiars i també organitzem festes d’aniversari originals. Troba tota la informació sobre els casals creatius que organitzem a continuació.

Volem que tant durant el curs per a cobrir l’horari extraescolar, com en els períodes de vacances, els teus fills i filles estiguin ben atesos i aprofitin aquestes hores per a fer activitats creatives, desenvolupar les seves habilitats de manipulació de diferents materials i estar en companyia d’un grup que l’ajudi a poder treure el seu potencial creatiu en un ambient relaxat i artístic.

Les nostres talleristes estan acostumades a treballar amb infants i s’adapten al ritme d’aprenentatge de cada nen o nena, de forma que el nostre objectiu és que s’aprengui però d’una manera diferent, a través d’activitats, converses i diversió.

Apunta't! Ja són obertes les inscripcions dels següents casals per a nens i nenes a Barcelona:

Aquests són alguns dels casals que ja hem realitzat anteriorment:

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.