Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Ciència en família

Ciència en família


Data: 11-06-2020 Horari: 07:00
Cada setmana la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació publica un recull de propostes pràctiques adreçades a nens, nenes, joves i famílies per experimentar des de casa amb les lleis que regeixen la natura i diversos conceptes científics.
Ciència en família-1
Aquesta setmana proposen experimentar amb la llum, els reflexes i la refracció.
Trobareu un experiment adaptat a cada edat.
Si voleu més informació aquí teniu el link d'aquestes activitats per fer Ciència en família.

Surt de Recerca per Catalunya

Surt de Recerca per Catalunya

Surtderecercapercatalunya.cat té l’objectiu de donar a conèixer a tots els públics les activitats de divulgació científica que realitzen els centres de recerca i les universitats de Catalunya, així com també els museus, parcs naturals, fundacions, institucions diverses, etc.

Info

Pàgina web: Surt de Recerca per Catalunya

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.