Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Exploradors de la prehistòria

Exploradors de la prehistòria


Data: 19-05-2019 Horari: 11:00

Algun cop us heu preguntat com treballa un arqueòleg? Com arriben a les vitrines del museu totes les peces? Quina feina hi ha darrere de tot això? D'on surt la informació dels llibres d'història? Sobretot les dades referents a les etapes del nostre passat on ningú escrivia? Algú ha viatjat al passat? Veniu a aprendre com és el treball d'una arqueòloga, a saber com es troben les peces, com es determina a quina època pertanyen o per a què poden servir.

Exploradors de la prehistòria-1

Diumenge 19 a les 11h
Preu: 5€ per persona, inclosa l'entrada al museu (menors de 6 anys gratuïta)
Edat: Activitat per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys.
Per més informació

Museu d

Museu d'Arqueologia de Catalunya

La seu barcelonina del Museu Nacional d’Arqueologia de Catalunya actua com a coordinador central de les accions i polítiques museístiques del conjunt, en especial pel que fa al relat museístic, la política de col∙leccions, la documentació dels objectes i les biblioteques i la de la recerca del Museu. Però, a banda d’aquesta important tasca de coordinació, la seu té una activitat pròpia com a museu.

L’antic Museu d’Arqueologia de Barcelona (actual MAC-Barcelona) va ser creat com el que avui en diríem museu nacional, si més no amb la voluntat que Barcelona, i Catalunya, tinguessin un gran museu d’arqueologia, al mateix nivell que les grans ciutats europees. El precedent d’aquesta visió és la política d’intervencions arqueològiques que es va dur a terme des del Servei d’Investigacions Arqueològiques de l’Institut d’Estudis Catalans, impulsat primer per la Diputació de Barcelona i després per la Mancomunitat.

Curiosament, aquesta vocació de projecció europea es va mantenir durant el franquisme i el postfranquisme. Sempre sentirem, però, curiositat de saber què hauria succeït amb aquest museu si la seva filosofia de creació –la vocació de representar Catalunya en el concert museístic arqueològic internacional– no s’hagués vist interrompuda poc temps després de la seva inauguració per l’esclat de la Guerra Civil espanyola.

Amb l’arribada de la democràcia aquest paper de representació del país es dilueix amb la irrupció en la museografia arqueològica de les noves realitats museístiques vingudes del món local, i no es recupera fins a la promulgació de la Llei de museus de l’any 1990, en què es crea el Museu d’Arqueologia com un dels tres museus nacionals del país.

Actualment, i com a fruit de la seva història, la seu de Barcelona té la col∙lecció d’arqueologia cronològicament i territorialment més completa del país i una de les biblioteques especialitzades en arqueologia més importants. A més, el Museu gestiona la col∙lecció arqueològica de la Generalitat de Catalunya dipositada a Cervera (Agència Catalana de Patrimoni Cultural), i està cridat a esdevenir el gran centre de dipòsits arqueològics del país i del material provinent de les excavacions preventives i de recerca que no tenen encara dipòsit definitiu.

Info

Pàgina web: Museu d'Arqueologia de Catalunya

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.