Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Extraescolar d'escacs

Extraescolar d'escacs


Data: 04-10-2021 - 20-12-2021 Horari: 17:00
Aquesta activitat està orientada principalment a nens que desitgin donar els seus primers passos en aquest apassionant joc, però també és adequada per a aquells que ja coneguin les regles bàsiques i vulguin avançar o fins i tot participar en tornejos. L'activitat se centrarà en l'aspecte educatiu però contemplarà també l'esportiu.
Quan: lunes a partir del 4 de octubre de 2021
On: en Just for you Kids (C/Casanova 173)
Horari: de 17 a 18:30 h
Edats: a partir de 5 años

Preu: 30€/mes
Matrícula: gratuïta

Classe de prova gratuïta Dilluns 27 de setembre Inscripcions aquí
Extraescolar d'escacs-1
Els escacs van tenir un paper destacat durant el 2020 per diversos motius, pero realment la seva inserció en l'àmbit escolar i de l'oci per als més joves ha tingut un creixement sostingut almenys durant els últims 25 anys. S'ha demostrat a través de centenars d'estudis de diversa índole la seva eficàcia per a millorar les capacitats cognitives només jugant-hi periòdicament. I si ho fa a persones de qualsevol edat, encara més en l´etapa escolar pel seu potencial en desenvolupament.

A més a més, el seu ensenyament proporciona un escenari ideal per a fomentar la inclusió social i l'educació en valors positius com el respecte pel rival i fins i tot l'aprenentatge de les pròpies derrotes. Tot això fa d'aquest joc una poderosa eina per a desenvolupar la creativitat, la concentració, la memòria i l'aspecte intel·lectual dels més petits en general.

Els nens avançaran en el coneixement dels escacs a través d'activitats àmpliament utilitzades a nivell mundial sota un enfocament que prioritza el dinamisme, la diversió i la participació tant individual com grupal. És notable com sovint en un grup de nens que estudien els escacs es donen situacions on els més avançats expliquen als principiants conceptes d´una manera personal, atorgant així als alumnes la funció de professors.

Inscripció al següent formulari
Just For You Kids

Just For You Kids

Just for you Kids t’ofereix una nova manera d’entreteniment a través del desenvolupament del potencial creatiu dels infants. Volem que els nens siguin els protagonistes en el seu oci i no simples espectadors. Estem al C.Casanova 173 de l'Eixample de Barcelona. Metro L5 Hospital Clínic. Bus V11

Info

Pàgina web: Just For You Kids

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.