Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Festival de la llum Barcelona

Festival de la llum Barcelona


Data: 15-02-2019 - 17-02-2019 Horari: 19:00
Una invitació a la ciutadania de Barcelona perquè descobreixi una nova manera d’habitar els carrers, que serveix també d’assaig i reflexió sobre cap a on i com pot evolucionar el llenguatge de l’espai públic en el futur.
Entre la vintena de participants del 2019 hi ha artistes de prestigi internacional com Rafael Lozano-Hemmer i Daniel Canogar, pioners de les noves eines digitals com els tecnologistes Kyle McDonald o Joanie Lemercier i noms fonamentals en les noves escenes creatives de Barcelona.
Un dels segells propis de Llum BCN que el distingeix d’altres festivals lumínics és l’aposta per l’experimentació i la innovació dels alumnes de les escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona que hi participen amb quinze instal·lacions lumíniques.
És el segon any que Llum BCN se celebra al Poblenou. Durant tres nits es pertorba un paisatge urbà que es mou entre grans edificis d’última generació, antigues xemeneies, naus industrials, i, sovint, la buidor d’alguns solars. Espais molt diversos i carregats de significats que s’uneixen a la capacitat expressiva de la llum i el seu poder transformador per crear un festival únic.
Festival de la llum Barcelona -1
Poblenou

Poblenou

El Poblenou és un dels deu barris que formen el districte barceloní de Sant Martí, el districte número 10 de Barcelona.
El barri està limitat entre els carrers Pere IV i l'avinguda Diagonal a l'oest, el carrer Bac de Roda al nord, el Passeig Taulat i el carrer Taulat i l'avinguda Icària a la banda del mar, a l'est, i el carrer Ávila al sud.

Info

Pàgina web: Poblenou

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.