Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Festival dels ceramistes

Festival dels ceramistes


Data: 09-11-2019 Horari: 10:00
La segona edició del festival dels petits ceramistes
Festival dels ceramistes-1
Festival dels ceramistes-2
Ja llega la segona edició del festival dels petits ceramistes.

Puc participar nens i nenes de Totes les edats per experimentar amb el fang i descobrir les possibilitats creatives de l'argila.
És una bona eina per incrementar la imaginació.

A banda d'aquesta activitat hauran quatre tallers més i una actuacions de la Esplús Band, banda de l'Escola Municipal de Música, a partir de les 12h.

Data de celebracions: 9 de novembre de 2019
Horari de visita: De 10 a 14 h
Població: Esplugues de Llobregat
Adreça on Té Lloc l'activitat: Jardins de Can Tinturé c. De l'Església 36
Preu: gratuït

Més informació aquí

Museu d

Museu d'Esplugues del Llobregat

Amb el nom de Museus d'Esplugues englobem dos equipaments museístics: Can Tinturé i "La Rajoleta", els quals comparteixen temàtica i complementen un mateix discurs sobre la ceràmica de construcció.
La seva missió consisteix en treballar per conservar, reunir, estudiar, promoure i difondre la producció de rajoles de mostra i la història productiva de la fàbrica Pujol i Bausis
Els Museus d'Esplugues de Llobregat aspiren a convertir-se en una institució de referència i de prestigi de la rajola de mostra i de la ceràmica industrial i, especialment, la produïda durant el Modernisme, complint els seus objectius dins d'un entorn comprensible i didàctic per a tots els públics visitants.

Info

Pàgina web: Museu d'Esplugues del Llobregat

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.