Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Següent entrada
Gran festa d'inauguració, Xperience Sant Boi

Gran festa d'inauguració, Xperience Sant Boi


Data: 22-06-2019 Horari: 12:00
Donada la recent inauguració, el centre ofereix un cap de setmana ple d'activitats perquè els visitants descobreixin el Sant Boi Xperience aquest cap de setmana. Divendres s'ha preparat un espectacle per als més petits relacionat amb els Minions, a partir de dos quarts de sis de la tarda. Dues hores més tard, el gimnàs Dreamfit, situat a la segona planta, oferirà una classe magistral.

Dissabte hi haurà animació infantil amb Yupita, a més d'una cercavila circense i pintacares. A les vuit del vespre, a més, Angy Fernández actuarà i es farà fotografies amb els fans.

Finalment, el diumenge el Sant Boi Xperience oferirà al migdia un taller de circ als visitants.

Pel que fa al primer Pump-Track asfaltat de Barcelona, estarà ubicat en un edifici annex i compta amb dues variants: un circuit habilitat per a nens de dos a quatre anys i un altre per a nens entre cinc i 14 anys.
Gran festa d'inauguració, Xperience Sant Boi-1
Sant Boi de Llobregat

Sant Boi de Llobregat

Els orígens de Sant Boi es remunten més de 2.500 anys enrere. S’hi han descobert restes arqueològiques d’origen ibèric del segle VI abans de Crist. Més tard hi va haver a l’actual nucli històric un assentament de població romana; el principal testimoni són unes termes de l’època, que són considerades com les termes privades millor conservades de Catalunya. Els rastres de la presència romana són un dels grans atractius del patrimoni històric de la ciutat.

No hi ha vestigis, en canvi, de la presència musulmana, però sí que n’han quedat rastres a la toponímia: durant uns segles la població es va dir «Alcalá» (en àrab, castell).

El primer assentament permanent data del segle X. La població del Sant Boi de l’època medieval es dividia en tres jurisdiccions: el Reial i l’Alou (al voltant de l’església de Sant Baldiri i el turó del Castell) i la Pobla Arlovina (sobre el carrer Major). La població va créixer força, en extensió i en habitants, a les acaballes del segle XIX.

El gran creixement demogràfic va tenir lloc, però, en els anys 60 i 70 del segle XX, amb un moviment migratori massiu procedent d’altres indrets de l’Estat espanyol.

Info

Pàgina web: Sant Boi de Llobregat

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.