Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
La clau és la Pau

La clau és la Pau


Data: 16-03-2019 Horari: 17:00

Algun cop us heu preguntat per què seguim perpetuant les guerres al món? Com ens podríem implicar en la generació d’una nova cultura de pau? Amb el suport de recursos audiovisuals i activitats de creació reflexionarem entorn a les actituds que mantenen vives les guerres i la violència. Els dibuixos fets pels infants que van viure la Guerra Civil seran el pretext per a generar una nova manera d’entendre la pau que ens permeti relacionar-nos de forma positiva i constructiva. Vine, i junts iniciarem un nou camí cap a la pau positiva!

La clau és la Pau-1

Activitat vinculada a l’exposició “Una infància sota les bombes”, pensada per a nens i nenes de 6 a 12 anys.
Dissabte, 16 de març de 17 h a 19 h
Preu: 3€
Per més informació

El Mercat del Born

El Mercat del Born

L’antic mercat del Born va ser el primer gran edifici de l’arquitectura del ferro que es va projectar a Barcelona. Actualment, és un centre cultural que recull diverses restes arqueològiques i tot tipus de paradetes que es poden visitar en tot moment. Està ubicat al districte de la Ciutat Vella on es celebren diferents tallers i events familiars, amb l’objectiu de fer-li un bon ús al mercat.

Info

Pàgina web: El Mercat del Born

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.