Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Música en família

Música en família


Data: 01-10-2020 - 15-06-2021 Horari: 17:00
Muxics ofereix cada dijous a l'espai de Just for you Kids una extraescolar familiar de música per a nadons.

A partir del dia 1 d'octubre

HORARIS


Dijous de 17.00 - 17:45: 0-17 mesos
Dijous de 18.00 - 18.45: 18-36 mesos

PREU


40€/mes
o bé 110€/trimestre

Inscripcions


Per a consultes o inscripció podeu enviar un correu a info@muxics.com

MESURES COVID-19


AFORAMENT LIMITAT: 7 famílies per grup.
UN ADULT: els infants només podran anar acompanyats d'1 adult.
SABATES FORA: Tots ens descalçarem abans d'entrar a l'aula.
GEL DESINFECTANT: Gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de l'aula per a la desinfecció de mans.
MASCARETES: Ús obligatori de màscares en els adults
DESINFECCIÓ MATERIALS: després de cada ús. Els materials individuals seran diferents en cada sessió d'una mateixa tarda, per a reduir temps entre sessions i assegurar la desinfecció.
Música en família-1
Música en família-2
Música en família-3
Música en família-4
Música en família-5
Música en família-6
Música en família-7
Famílies i professionals, creem un espai per a compartir experiències que enriqueixen el desenvolupament intel·lectual, emocional, social i físic dels nens i nenes. Les sessions són pura música, perquè l'objectiu és crear un ambient el més musical possible perquè aquest llenguatge sigui el mitjà de comunicació prevalent.

En les sessions treballem amb una gran varietat d'activitats de música i moviment adequades al moment evolutiu i musical de l'infant. Utilitzem diferents instruments de petita percussió que ens ajuden a fer música alhora que treballem la psicomotricitat, l'escolta, l'espera, el silenci o la interacció social entre altres coses. També utilitzem materials no sonors com a mocadors o pilotes per a promoure el moviment, la imaginació i la comunicació musical. L'espai que es crea és musical, segur i lliure, permetent a cadascun dels individus de la sessió expressar-se musicalment d'una manera autèntica.

A més tindreu accés al contingut de la secció de membres de la web, amb cançons, vídeos i més propostes!


Just For You Kids

Just For You Kids

Just for you Kids t’ofereix una nova manera d’entreteniment a través del desenvolupament del potencial creatiu dels infants. Volem que els nens siguin els protagonistes en el seu oci i no simples espectadors. Estem al C.Casanova 173 de l'Eixample de Barcelona. Metro L5 Hospital Clínic. Bus V11

Info

Pàgina web: Just For You Kids

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.