Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Pangeica Som Natura

Pangeica Som Natura


Data: 13-04-2019 - 21-04-2019 Horari: 11:30
Espai de descoberta per aprendre històries sobre diversitat natural del Planeta Terra. Crearem hipòtesis, indagarem, argumentarem i corroborarem.

En aquesta ocasió, estrenem nous reptes vinculats amb l’exposició temporal Som Natura.
Pangeica Som Natura-1
Del dissabte 13 al diumenge 21 d'abril de 2019, excepte dilluns 15 d'abril, dos torns: (11.30 h i 12.45 h)
Edat: Públic adult i famílies amb infants a partir de 7 anys
Preu: Activitat gratuïta inclosa dins del preu de l'entrada de l'exposició permanent Planeta Vida i/o de l'exposició temporal Som Natura.
Per més informació

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona és una institució amb més de 130 anys d’història que conserva un patrimoni de més de tres milions d’exemplars en els àmbits de la mineralogia, la petrologia, la paleontologia, la zoologia i la botànica.

Info

Pàgina web: Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.