Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Pel·lícula amb 'La Bombeto!

Pel·lícula amb 'La Bombeto!


Data: 10-11-2019 Horari: 10:00
Taller infantil de creació
Pel·lícula amb 'La Bombeto!-1
Pel·lícula amb 'La Bombeto!-2
Pel·lícula amb 'La Bombeto!-3
No saps que fer aquest cap de setmana?

Et recomanem el taller infantilde creació col·lectiva on els teus fills podran viure una experiència meravellosa. Amb la tècnica de cut-out amb 2D i barrejant diferents estils de stop-motion podran gaudir de la seva pel·lícula.

Per a més informació aquí

Nombre de places: 25
Preu: 12 €
Edat: A partir de 7 a 12 anys i adults (pare o mare)
Data: Divendres 8 de novembre de 18 a 20h.
Dissabte 9 de novembre de 10 a 14h.
Diumenge 10 de novembre de 11 a 14h (GRUP A) i de 16 a 19h (GRUP B).
Lloc: Sala Raval, aula 2 CCCB

Per a més informació i reserva de plaça: info@elmeuprimerfestival.com


Sala Raval del CCCB

Sala Raval del CCCB

El Centre de Cultura Contemporània és un dels centres culturals i expositius més visitats de la ciutat de Barcelona. Situat al Raval, té com a temàtica principal la ciutat i la cultura urbana.

Info

Pàgina web: Sala Raval del CCCB

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.