Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Següent entrada
Portes obertes Fundació Joan Miró - La Mercè 2020

Portes obertes Fundació Joan Miró - La Mercè 2020


Data: 25-09-2020 Horari: 11:00
La Fundació Joan Miró participa a les festes de la Mercè 2020 oferint entrada gratuïta per a visitar totes les exposicions el divendres 25 de setembre de 2020.
Portes obertes Fundació Joan Miró - La Mercè 2020-1
Portes obertes Fundació Joan Miró - La Mercè 2020-2
Durant la jornada de portes obertes podeu gaudir d'un itinerari lliure, d'observació de la natura dins del recorregut del museu i de contemplació de l'entorn. El contacte amb l'art i la natura en un sol espai ens ajuda a estar bé i ens permet tornar a viure una experiència cultural en un context sa i segur.

Podeu venir a la Miró a peu, aprofitant l'entramat de camins de la muntanya de Montjuïc que surten des de diversos punts de la ciutat (el barri del Poble-sec, el Paral·lel, la plaça d'Espanya, entre d'altres) i descobrir l'entorn natural que la rodeja. Anar a la Miró caminant és una manera de gaudir del binomi art i natura des de l'inici del trajecte.
Més info en la pàgina web de la Fundació Joan Miró

Fundació Joan Miró

Fundació Joan Miró

La Fundació Joan Miró va ser creada pel mateix artista amb un fons inicial constituït majoritàriament per la seva col·lecció privada, amb la voluntat d’establir a Barcelona un espai mironià de referència internacional, impulsar la recerca i els estudis sobre Miró i sobre art contemporani i posar en valor el seu fons. La Fundació va obrir al públic el 10 de juny de 1975 i, des d’aleshores, ha esdevingut un espai dinàmic on l’art de Joan Miró conviu amb la creació artística més contemporània.

Info

Pàgina web: Fundació Joan Miró

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.