Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Que pugi el teló!

Que pugi el teló!


Data: 01-06-2019 Horari: 17:00
Taller de teatre
T’agradaria descobrir la Barcelona del 1700 a partir de les experiències dels seus habitants?
Si voleu posar-vos a la pell d’un habitant de la Barcelona dels segles XVII i XVIII, el taller de teatre per a famílies us ofereix l’oportunitat de conèixer l’espai patrimonial del jaciment d’El Born d’una manera singular, a partir d’històries reals explicades pels seus protagonistes. L’activitat es composa, en primer lloc, d’una visita teatralitzada al jaciment, i tot seguit d’un taller teatral on aprendreu les tècniques bàsiques de la interpretació per poder ser els protagonistes de petites escenes quotidianes de la Barcelona del 1700. Que s’obri el teló i comenci l’espectacle!
Que pugi el teló!-1
Famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.
Dissabte, 01 de juny de 17 h a 19 h
Preu: 3€
Per més informació


El Mercat del Born

El Mercat del Born

L’antic mercat del Born va ser el primer gran edifici de l’arquitectura del ferro que es va projectar a Barcelona. Actualment, és un centre cultural que recull diverses restes arqueològiques i tot tipus de paradetes que es poden visitar en tot moment. Està ubicat al districte de la Ciutat Vella on es celebren diferents tallers i events familiars, amb l’objectiu de fer-li un bon ús al mercat.

Info

Pàgina web: El Mercat del Born

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.