Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Safari fotogràfic

Safari fotogràfic


Data: 29-06-2019 Horari: 17:00
Caçar el moment, pescar el somriure, atrapar la llum... ens divertirem portant la fotografia una mica més enllà del selfie. Sortirem de safari a capturar les imatges més suggeridores per confeccionar un fotollibre únic!
Safari fotogràfic-1
Dissabte dia 29 de juny, a les 17.00 h
Edat recomanada: infants de 5 a 11 anys, acompanyats per un adult (màxim un adult per infant). Sisplau porteu la vostra càmera fotogràfica
Preu: 4,5 € per persona.
Per més informació


Museu Picasso

Museu Picasso

La Fundació Museu Picasso de Barcelona és l'entitat publico-privada sense ànim de lucre que des de l'1 de gener de 2014 gestiona el patrimoni i els recursos del Museu Picasso, que són propietat de l'Ajuntament de Barcelona. La Fundació és una iniciativa impulsada per l'Institut de Cultura de Barcelona i creada per l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Barcelona Cultura.

Info

Pàgina web: Museu Picasso

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.