Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Salvem al dofí Ulisses!

Salvem al dofí Ulisses!


Data: 10-02-2019 Horari: 10:00

Ulisses és un dofí que viu al mar Mediterrani. Està malalt i ha perdut el seu grup .... ¡Ens necessita! Gràcies a l'ajuda de tota la família, intentarem tornar al dofí Ulisses al mar, aprendrem com són els dofins, quins problemes tenen i què podem fer nosaltres perquè el mar estigui millor.

A més, descobrirem quins animals s'estan recuperant al CRAM.
Vens a ajudar a Ulisses?

Salvem al dofí Ulisses!-1

Febrer: diumenge 10, diumenge 24 / Març: diumenge 10, diumenge 24
Hora: 10.00h
Durada: 1h 30 min
Activitat recomanada per a famílies amb nens de 3 a 5 anys.
Per realitzar el taller, cal comprar prèviament la teva entrada online.
Per més informació

CRAM Fundación para la conservación y recuperación de animales marinos

CRAM Fundación para la conservación y recuperación de animales marinos


La Fundació CRAM és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten . Les seves línies d’actuació són la clínica i rescat de fauna marina , la investigació i conservació d’espècies i ecosistemes marins , i la sensibilització a favor de la conservació dels nostres mars i oceans.

El CRAM disposa d’un centre de recuperació punter i un equip tècnic i humà preparat especialment per a l’assistència a espècies marines . A més, compta amb el Vell Marí , un dels pocs velers científics dedicats a l’exploració del medi marí.

Info

Pàgina web: CRAM Fundación para la conservación y recuperación de animales marinos

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.