Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Següent entrada
Taller Familiar “Les Rodes de la Prevenció”

Taller Familiar “Les Rodes de la Prevenció”


Data: 11-02-2022 - 30-07-2022 Horari: 10:00
L’activitat busca conscienciar de la importància de l'autoprotecció davant de diferents situacions d’emergència. Amb la informació obtinguda als interactius podreu construir una roda, que serà la clau per l’actuació davant de situacions de perill.
Taller Familiar “Les Rodes de la Prevenció”-1
Activitat familiar i permanent
Entrada gratuïta

Horaris
De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00h
Els dissabtes de 10:00 a 14:00h i de 15:00 a 20:00h
Els diumenges i festius de 10:00 a 15:00h

On
Al Espai Bombers: Parc de la Prevenció de Barcelona
C/ Lleida, 30, Barcelona
Per més informació consulta aquest link

Espai Bombers: Parc de la Prevenció de Barcelona

Espai Bombers: Parc de la Prevenció de Barcelona

Museu inaugurat el 2016 que recorre la història dels bombers de la ciutat a través dels seus vehicles i equipament.

Info

Pàgina web: Espai Bombers: Parc de la Prevenció de Barcelona

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.