Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Següent entrada
Tallers familiars de Guerrero Projects

Tallers familiars de Guerrero Projects


Data: 02-02-2019 - 03-02-2019 Horari: 11:00
Els més petits tindran el seu espai a Palo Market Fest, on podran gaudir dels tallers realitzats per Guerrero Projects. Activitats en les quals poden explorar les formes i colors en un atelier artístic per a tota la família. Creació de personatges amb impremtes digitals, tattoo, stencil, dibuix, màscares i maquillatge.

Uns tallers en els quals descobrir la seva faceta més artística, construir i explorar els límits de la seva imaginació mentre aprenen i es diverteixen.


Tallers familiars de Guerrero Projects-1
Dissabte 2 febrer 2019 - Diumenge 3 febrer 2019
Horari: de 11:00 a 21:00 h.
Entrada:
Compra online 3 €
Preu de l'entrada a taquilla 4 €
Entrada gratuïta per als veïns de Diagonal Mar - Front Marítim + Poblenou.
Entrada gratuïta per a menors de 12 anys i per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat i els seus acompanyants.

Per més informació

Palo Alto Market

Palo Alto Market

Pal Market Fest és un nou mercat per a Barcelona, ​​del carrer i sofisticat, Basat en el concepte d'street market popular, però Desenvolupat en un format a mida per AQUESTA ciutat, que ha destacat a tot el món per su creativitat. una illa urbana amb un espectacular paisatge on és combina talent i sensibilitat per a Gaudir amb els cinc sentits.

Info

Pàgina web: Palo Alto Market

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.