Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Temps de llum

Temps de llum


Data: 19-05-2019 Horari: 11:00
Temps de llum és un espectacle de titelles i teatre d’ombres basat en la pedagogia de la llum, acompanyat d’instal·lacions interactives, especialment dissenyat per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma.
L’espectacle és a apunt de començar…l ’inici és ple de màgia on la música t ’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el seu entorn. Els personatges i les estacions van apareixent i l’ajuden a interactuar i a entendre el seu univers. Aprendrà a volar, nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.
Temps de llum-1
Diumenge 19, a les 11h i a les 12h.
Edat recomanada: de 0 a 3 anys
Preu: 8 € – Infants a partir d’u any: 6 € (Els nens paguen a partir de 12 mesos d’edat, cal indicar el número de persones total)
Per més informació


Porta4

Porta4

És un espai dedicat a la producció i a la exhibició artístico-cultural en general i, en particular, a les arts escèniques. Sempre ha tingut l’objectiu de generar un àmbit de creació no convencional dedicat a les propostes de petit format, de qualitat i recolzant criteris d’innovació. Porta4 produeix projectes i espectacles propis.

Ara,i després del trasllat al nou local situat al C/ Martí, 18, Porta4 dona un gir aprofundint en una nova línia de treball que ja es va obrir la temporada del 2017 amb la producció pròpia: En Alquiler. En paraules de la seva directora, Verónica Pallini: “Porta4 es converteix en un espai que convida a pensar en els esdeveniments contemporanis. Un espai crític, reflexiu i de investigacion de les relacions socials i polítiques”.

Tanmateix ofereix la possibilitat d’exhibició a artistes, companyies i col·lectius de creadors.

Info

Pàgina web: Porta4

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.