Quin és l'objectiu de les activitats extraescolars? Per què seguir a l'escola després de l'horari lectiu? Encara que compten amb alguns detractors, sens dubte, les activitats extraescolars ajuden a la socialització dels nens i incentiven la pràctica d'activitats diferents a les curriculars. No entrarem en aquest tipus de debat, ja que és força complex i té diferents punts de vista, tots ells més que vàlids.
Segurament una de les raons de pes és la conciliació laboral i l'organització familiar.
Els centres educatius i / o Ampes, ofereixen diferents activitats extraescolars per ajudar les famílies que es decanten per aquesta opció. Des de JUST FOR YOU KIDS col·laborem amb la nostra programació ARTS AND CRAFTS. Està orientada tant a educació infantil com a primària.
L'activitat es desenvolupa en anglès per part del nostre equip de monitors. Encara que té un objectiu clarament lúdic, ens vam marcar un doble propòsit: donar ales a la creativitat de cada nen i ampliar l'aprenentatge del seu vocabulari en anglès.

A JUST FOR YOU KIDS sabem que les manualitats, són una part essencial del procés d'aprenentatge dels nens i nenes. El treball manual, a més de fomentar la coordinació motriu, desenvolupa altres habilitats. Ajuda a potenciar i estimular la imaginació del nen. També intensifica la col·laboració en el grup, a saber compartir amb els companys el material disponible a la taula de treball. Ajuda a ser persistent i a pensar com resoldre els problemes que puguin sorgir durant l'activitat.
Al final, l'autoestima del nen es veu reforçada, en veure el seu esforç i temps invertit, recompensat amb les orgulloses mirades dels seus pares. I no cal oblidar, que la valuosa peça original feta a mà per cada nen, va emportar-se-a casa.

No dubtis en contactar amb nosaltres, si et pot interessar incorporar l'activitat ARTS AND CRAFTS a la programació d'activitats extraescolars a l'escola dels teus fills.

Anem a donar ales a la imaginació i creativitat dels nens i nenes.