Aviat tens previst celebrar la festa d’aniversari del teu fill o filla? Estàs pensant on fer-ho? Busques un espai o una sala? Potser t’atrau l’idea de fer la festa infantil en un parc. O bé casa teva és el lloc adequat per la festa d’aniversari?

A Just for you Kids t’oferim un servei d’animació infantil complet. Som especialistes en els esdeveniments familiars com festes d’aniversari, comunions, batejos o casaments.
Amb l’arribada del bon temps, és més freqüent organitzar la festa d’aniversari a l’aire lliure, en parcs i jardins municipals del barri així com jardins comunitaris. La ciutat de Barcelona té molts parcs recomanables per fer aquest tipus de celebracions infantils. Recorda que si fas una festa infantil a un parc municipal, cal sol·licitar el corresponent permís a l’Ajuntament.

En aquest tipus de festes d’aniversari, el gran al·licient és gaudir dels espais públics amb els seus gronxadors i les seves taules de pedra. La decoració en les festes d’aniversari es un punt important. Nosaltres col·laborem amb HipHipHurray. Al seu instagram podràs veure les magnífiques creacions, que poden preparar per la teva festa d’aniversari.

Complementem la diversió dels nens en el parc amb una proposta d’activitats dirigides. Els nostres monitors tenen una àmplia experiència, en la dinamització de grups. Organitzen ginkanes i jocs dinàmics adaptats a les diferents edats dels nens. La Cerca del Tresor és un dels jocs preferits del nens. Sobretot quan al final de les proves, troben el cofre amb les monedes de xocolata dins! No t’has de preocupar de res, nosaltres portem tot el material necessari perquè la festa d’aniversari sigui tot un èxit.

Si optes per l’opció de fer la festa d’aniversari a casa teva, també t’ajudem en la seva organització. Et proposem un taller creatiu de manualitats perquè cada nen convidat s’emporti a casa seva un record entranyable de la festa d’aniversari del teu fill o filla. En altres casos, també podem muntar una petita coreografia o sketch teatral que al final de la festa es representa davant dels pares. Darrerament, el que té més èxit per a nens i nenes de 8 a 10 anys és el taller infantil de Slime casolà. Pots consultar a la nostra pàgina web, altres exemples de tallers infantils per la teva festa d’aniversari. Per a festes de més petits, també pots comptar amb el tradicional servei de pintacares i globoflèxia. Comptem amb les nostres colaboradores, la Marina i la Nati que son unes artistes meravelloses.

A continuació pots veure algunes imatges de les festes d’aniversari a domicili que hem organitzat.
Si t’agrada la nostra proposta, posa’t en contacte amb nosaltres, enviant un correu a info@justforyoukids.com o bé trucant per telèfon al 628 85 45 95.