Aviat tens previst celebrar la festa d’aniversari original del teu fill o filla? Estàs pensant on fer-ho? Busques un espai o una sala? Potser t’atrau l’idea de fer la festa infantil en un parc. O bé casa teva és el lloc adequat per la festa d’aniversari?

A Just for you Kids t’oferim un servei d’animació infantil complet. Som especialistes en els esdeveniments familiars com festes d’aniversari, comunions, batejos o casaments.

Festes d'aniversari per a grups petits


Si prefereixes una festa d'aniversari original però amb pocs convidats també hi ha l'opció de que et fem arribar els nostres kits de manualitats individuals perquè puguin fer el taller seguint el tutorial.

Les festes d’aniversari a domicili son un èxit sigui un grup gran o hi hagin pocs nens convidats.

Festes d'aniversari en el parc


Amb l’arribada del bon temps, és més freqüent organitzar la festa d’aniversari a l’aire lliure. Per exemple en parcs i jardins municipals del barri així com jardins comunitaris. La ciutat de Barcelona té molts parcs recomanables per fer aquest tipus de celebracions infantils. Recorda que si fas una festa infantil a un parc municipal, cal sol·licitar el corresponent permís a l’Ajuntament.

En aquest tipus de festes d’aniversari, el gran al·licient és gaudir dels espais públics. Disposen de gronxadors i de taules de pedra. La decoració en les festes d’aniversari es un punt important. Nosaltres col·laborem amb HipHipHurray. Al seu instagram podràs veure les magnífiques creacions que poden preparar per la teva festa d’aniversari.

Complementem la diversió dels nens en el parc amb una proposta d’activitats dirigides. Els nostres monitors tenen una àmplia experiència, en la dinamització de grups. Organitzem ginkanes i jocs dinàmics adaptats a les diferents edats dels nens. La Cerca del Tresor és un dels jocs preferits del nens. Sobretot quan al final de les proves, troben el cofre amb les monedes de xocolata dins!
No t’has de preocupar de res. Nosaltres portem tot el material necessari perquè la festa d’aniversari sigui tot un èxit.

Festes d'aniversari a casa


Si optes per l’opció de fer la festa d’aniversari a casa teva, també t’ajudem en la seva organització. Et proposem diferents alternatives. Per un costat pot ser un taller creatiu de manualitats . En aquest cas cada nen convidat s’emporta a casa seva un record entranyable de la festa d’aniversari del teu fill o filla. Per altre costat pot ser un taller experimental. Darrerament, el que té més èxit per a nens i nenes de 8 a 12 anys és el taller infantil de Slime casolà.
En altres casos, també podem muntar una petita coreografia o sketch teatral. Al final de la festa els nens ho representen davant dels pares. Pots consultar a la nostra pàgina web, altres exemples de tallers infantils per la teva festa d’aniversari.

Per a festes de més petits, també pots comptar amb el tradicional servei de pintacares i globoflèxia. Comptem amb les nostres colaboradores, la Marina i la Nati que són unes artistes meravelloses.

Si t’agrada la nostra proposta, posa’t en contacte amb nosaltres, enviant un correu a info@justforyoukids.com o bé trucant per telèfon al 628 85 45 95.