Saps qui va inventar el Memory?Aquest joc es va presentar a la Fira de la Joguina de Nuremberg l'any 1959. Va ser ideat pel suís Heinrich Hurter. El va idear per emportar-se'l als seus néts a Londres; es tractava de quadrats de cartró decorats amb dibuixos retallats de revistes. El fill de Hurter, fascinat pel joc, el va oferir a l'empresa Ravensburger que va ser qui ho va comercialitzar.

L'entrenament de la memòria és fonamental en qualsevol edat encara que per als nens, és especialment important per al desenvolupament de la intel·ligència i l'aprenentatge.

Com segurament ja saps, el joc consisteix a col·locar una sèrie de cartes cap per avall, i anar donant la volta de dos en dos fins a trobar totes les parelles d'imatges. Per guanyar és fonamental aconseguir memoritzar la col·locació de cadascuna de les cartes.

Depenent de el nombre de cartes i dels detalls de les imatges, el joc pot fer-se més o menys complicat. Per aquest motiu també pot adaptar-se a diferents edats.

Pas a pas d'aquesta manualitat infantil


Vols que la diversió sigui doble? Doncs en el nostre cas et proposem que et diverteixis construint el teu propi Memory i que després juguis amb ell.

Per fer el teu Memory pas a pas pots adquirir el material necessari a la nostra botiga de material per a manualitats. Pots triar el Memory verd o el Memory gris.
El kit conté:
-16 cartes de goma EVA
-Peces troquelades de goma EVA
-Bossa per guardar el joc amb la seva etiqueta Memory

En primer lloc cal triar dues cartes i un seguit de peces de goma EVA. Primer col·loca les peces troquelades com t'agradi en una de les carta i copia la mateixa posició en l'altra. Per enganxar les formes pots simplement treure l'adhesiu de doble cara i enganxar-los a la carta.

Pots afegir algunes adhesius sobre les peces troquelades per donar-li més color als teus cartes.

En les següents cartes, hauràs de col·locar altres peces i en posicions diferents. Recorda que sempre hauràs de crear la vostra parella de la mateixa forma.

En el nostre cas podràs crear un memory amb 16 peces i està pensat per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Quan tinguis totes les cartes pots col·locar-les en la bosseta amb la seva etiqueta.

T'han agradat aquests memory o joc de parelles?
Doncs no et perdis tots els jocs que pots trobar al nostre canal de Youtube!