A l'hivern fa fred, el dia és curt i acostumem a quedar-nos més calentets a casa nostra.
És un gran moment per a fer manualitats i activitats originals amb els nens.
T'expliquem unes propostes senzilles, però amb un resultat molt vistós, que us faran passar una bona estona creativa.

UN NINOT DE NEU

Fer un ninot de neu és una manualitat infantil molt típica d'hivern.
Aquí et deixem la nostra proposta, per crear el teu propi ninot de neu amb cotó.
Primer acoloreix el barret i la bufanda. A continuació, aplica cola en el cos fins a l'altura del coll. Ja pots dipositar el cotó blanc cobrint tota la superfície encolada. Dibuixa els ulls, la boca i el nas al teu ninot de neu. Finalment només et queda col·locar el seu barret i la seva bufanda. Ja ho tens!
Visualitza el pas a pas amb les imatges que trobaràs més avall.
Pots demanar les plantilles per retallar-les o bé sol·licitar que te les enviïn per correu ja tallades.

ULLERES DE RENO

Un dels animals més representatius del fred hivern i de l'època nadalenca, és sens dubte el ren. A qui no li fa gràcia aquestes formes tan ondulades de les seves banyes?
Doncs farem unes simpàtiques ulleres de ren. Aquesta manualitat infantil és molt senzilla i no necessita molt material.
Pinta la peça central de les ulleres així com les seves pastilles amb ceres de color vermellós. Després pinta les banyes amb ceres de color marró. A continuació omple el nas amb pasta de modelar vermella. Ara només et falta acoblar les peces. Col·loca cola a les pestanyes de les ulleres per unir-les. Ja les tens llestes !!
Visualitza el pas a pas amb les imatges que trobaràs més avall.
En aquest cas també pots demanar les plantilles per retallar-les o bé sol·licitar que te les enviïn per correu ja tallades.

PENJOLL PER LA PORTA

Als nens els agrada tenir un penjoll per la porta de la seva habitació. Doncs farem una manualitat divertida per crear-lo.
Utilitzarem aquarel·les per pintar el penjoll i les dues targetes. Un cop la pintura està seca dobleguem la butxaca. Si vols, pots col·locar un tros de velcro darrere de les targetes i l'altre tros en el penjoll. Si no tens velcro a casa, col·loca les targetes a la butxaca del penjador. Ara pots decorar amb retoladors, brillantets o peces troquelades i escriure el teu nom per personalitzar-lo. A les targetes escriu les indicacions de OPEN i CLOSED. Ja ho pots penjar de la porta de la teva habitació!
Visualitza el pas a pas amb les imatges que trobaràs més avall.
Aquí també et deixem el link per demanar les plantilles per retallar-les o bé sol·licitar que te les enviïn per correu ja tallades.

Si t'agraden les manualitats pots anar veient el que fem a les festes d'aniversari, casals i esdeveniments familiars al nostre compte d'instagram. Segueix-nos!