Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Clauers d'animals de fusta

Clauers d'animals de fusta


12.5 €
Kit de clauers de fusta per pintar i decorar. Hi trobaràs una girafa, un cargol i una tortuga de fusta perquè els puguis pintar i després els podràs penjar a la teva motxilla per anar a l'escola.
Conté tots els materials necessaris per fer 3 clauers de fusta, rotuladors, anella per penjar i argila polimèrica per decorar.

Més informació del Kit

Secció de pagament

Si vols adquirir varios productes o més d'una unitat del mateix producte, envia un correu amb la teva solicitud a info@justforyoukids.com
El pagament dels productes es pot realitzar a través de Paypal o utilitzant una targeta de dèbit o crèdit. Un cop finalitzada la compra, rebràs un correu amb la informació sobre l'enviament.

Més imatges del Kit

Clauers d'animals de fusta-1
Clauers d'animals de fusta-2
Clauers d'animals de fusta-3
Clauers d'animals de fusta-4

Comparteix!

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.