Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Dofí

Dofí


6.95 €
Amb aquests materials de manualitats i amb l’ajuda del pas a pas que trobaràs al llibre “Crea tu propio mundo marino II” podràs donar vida a un dofí al que li agrada molt fer salts sobre l’aigua.

Més informació del Kit

 • Contingut

  -Llibre: Crea tu propio marino II
  -Argila polimèrica blanca (40g)
  -Argila polimèrica blava (40g)
  -Argila polimèrica negra (15g)
  -Pintura blanca
  -Esponja
  -Broqueta
  L'argila polimèrica és un material versàtil, fàcil de manipular i resistent que permet fer una gran varietat de manualitats. No taca i s'asseca a l'aire en 24h.

 • Edat recomanada

  A partir de 6 anys

Secció de pagament

El pagament dels productes es pot realitzar a través de Paypal o usant una targeta de dèbit o crèdit. A continuació trobaràs les opcions disponbiles, un cop finalitzada la compra ens posarem en contacte amb més informació sobre l'enviament.

Més imatges del Kit

Dofí-1
Dofí-2
Dofí-3

Comparteix!

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.