Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Següent entrada
Casal de Pasqua 2019

Casal de Pasqua 2019


Data: 22-04-2019
Les vacances de Pasqua són ideals per fer nous amics, divertir-se i aprendre amb les activitats que hem preparat a Just for you Kids.
Cada dia s’organitzen tallers de manualitats, tallers experimentals i jocs. A més sortim a un parc de la zona, cada dia a un de diferent.
Els tallers d’aquest any giraran al voltant de la Ciència i el Medi Ambient.
Casal de Pasqua 2019-1
L’horari és de 8:30 a 16:30
Els nens i nenes han de portar el seu dinar que els monitors escalfaran al microones a l’hora de dinar.
Dies: 23 al 26 d’abril.
Preus:
Dies solts 30 €
Pack 4 dies 115€

Just For You Kids

Just For You Kids

Just for you Kids t’ofereix una nova manera d’entreteniment a través del desenvolupament del potencial creatiu dels infants. Volem que els nens siguin els protagonistes en el seu oci i no simples espectadors. Estem al C.Casanova 173 de l'Eixample de Barcelona. Metro L5 Hospital Clínic. Bus V11

Info

Pàgina web: Just For You Kids

Comparteix!

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.