Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Animació infantil en esdeveniments corporatius i empreses.
Animació infantil en esdeveniments corporatius i empreses.

Descobreix els esdeveniments corporatius per empresa

A Just for you Kids organitzem tallers infantils creatius per a tot tipus d'esdeveniments familiars: Family Day, celebracions corporatives, festivals de música, etc. També hem desenvolupat activitats en centres comercials, mercats municipals, restaurants, agències de viatges o llibreries.

Ens encarreguem de plantejar la millor proposta perquè els nens passin una estona divertida, d'aquesta manera aconseguim que els adults puguin gaudir de l'esdeveniment sense preocupacions.

El personal creatiu de Just for you Kids s'ocupa de dissenyar l'activitat que més encaixi amb el teu esdeveniment. Comptem amb un equip d'animadors internacional amb el qual hem realitzat tallers culinaris, tallers de manualitats i artístics, tallers musicals o teatrals així com l'animació més tradicional amb racons de jocs i pintacares.

Han confiat en nosaltres: Spaintacular, Bulevard Rosa, B the travel brand, La Roca Village, Laie Cafè, Palo Alto Market, entre altres.

Han confiat en nosaltres:

Posa't en contacte!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a animació infantil i esdeveniments! Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.

Escriu-nos un xat! Whatsapp icon