Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Activitat “El Museu Dibuixat”

Activitat “El Museu Dibuixat”


Data: 11-02-2022 - 26-06-2022 Horari: 10:00
El Museu Nacional d’Art de Catalunya us proposa fer una “visita dibuixada”
Mentre gaudiu de la visita ja sigui sols o amb la família, tindreu uns quaderns, en els que podran dibuixar, a més a més, en aquests hi trobareu consells d’algunes obres o espais del museu on podran estar còmodes.
Activitat “El Museu Dibuixat”-1
L’edat recomanada es a partir del 6 anys.
L’activitat està inclosa en el preu de l’entrada general.

Horaris
Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 18:00h
Diumenges i festius de 10:00 a 15:00h

On
Al Museu Nacional d’Art de Catalunya
C/ Palau Nacional, Parc de Montjuïc

Museu Nacional de Catalunya

Museu Nacional de Catalunya

El Museu Nacional d’Art de Catalunya està ubicat al Palau Nacional de Montjuïc, construït per a l’Exposició Internacional de 1929. L'any 1934 va obrir les portes com a Museu d'Art de Catalunya, aplegant la col·lecció medieval. Posteriorment, el 1995, ja com a Museu Nacional d'Art de Catalunya, s'inauguren les sales noves d'art romànic i de manera successiva es va ampliant la presentació pública dels fons, procés que culmina el 2004 amb la presentació nova d'art modern.

Info

Pàgina web: Museu Nacional de Catalunya

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.