Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Festival el més petit de tots

Festival el més petit de tots


Data: 15-11-2019 Horari: 17:15
15a edició del Festival el Més Petit de Tots
Festival el més petit de tots-1
Festival el més petit de tots-2
Lega el Festival d'Arts Escèniques per a nens d'entre 0 i 5 anys.

Aquest 2019, el Festival celebra amb emoció sobre 15 anys de recorregut. Perquè això és el que significa ser el Més Petit de Tots: fantasia, emoció i aventura.
La majoria de propostes s'aixequi a cabo en teatres, però también Hi haurà Convocatòries de biblioteques municipals i fàbriques de creació.

A més d'Espectacles s'organitzen també, tallers i activitats de participació per a famílies amb nens de 0 a 5 anys.
Us recomanem también el taller de música en viu.

Edats recomanades: de 0 a 3 anys
Durada: 30 minuts
Preu: 5 € per persona
Places limitades.
Divendres 15 de Novembre
Hora 17:15 i 18.15 h
Carrer Neopàtria, 54. 08030 Barcelona

Inscripció a montse@sat-teatre.cat

Més informació sobre l'activitat infantil aquí

SAT, SANT ANDREU TEATRE

SAT, SANT ANDREU TEATRE

El SAT!, situat al barri de Sant Andreu, és un teatre municipal de Barcelona que des del 2012 s’ha especialitzat en teatre familiar. Els espectadors hi poden gaudir d’espectacles de teatre, dansa, titelles, musicals i especials per a nadons tant en funcions obertes al públic com per a escoles.

Info

Pàgina web: SAT, SANT ANDREU TEATRE

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.