Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Salo de Families Nombroses

Salo de Families Nombroses


Data: 26-10-2019 - 27-10-2019 Horari: 11:00
El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre se celebra el Saló de
Famílies Nombroses de Catalunya. Tindrà lloc a Fira de Barcelona, al Pavelló Córner de Plaça Espanya. Més de 60 empreses i entitats participaran amb ofertes i activitats de lleure per a tota la família. El Saló de Famílies Nombroses de Catalunya és pioner i l'únic que se celebra a tot el món específicament per a aquest col·lectiu.
Salo de Families Nombroses-1
Les famílies nombroses podran participar a un Escape Room, fer tallers de manualitats amb La Casa de Les Punxes o El Poble Espanyol de Barcelona, assistir a espectacles de màgia, fer salts i acrobàcies amb llits elàstics, tenir una foto gratuïta de tota la família o aprendre en tallers de cuina, de ‘lettering’ o fins i tot d’escriptura ibèrica. Els més petits podran gaudir d'inflables, balls, animació musical i mascotes.

Les entrades al Saló són gratuïtes, la única condició és ser família nombrosa. A la web del Saló es troba tota la informació del programa i es poden descarregar les entrades gratuïtes: http://www.salofamiliesnombroses.com/


Fira de Barcelona

Fira de Barcelona

Fira de Barcelona és una de les institucions firals més importants d'Europa per la seva activitat, recintes, experiència i lideratge.

Constituïda el 1932, organitza i acull cada any salons i congressos que abasten els principals sectors de l'economia, a més de nombrosos esdeveniments de caràcter corporatiu, social i cultural. Compta amb dos grans recintes i ofereix a expositors, organitzadors i visitants tots els recursos d'una entitat moderna i eficient.

Info

Pàgina web: Fira de Barcelona

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.