Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Setciències a la Cuina

Setciències a la Cuina


Data: 05-02-2022 - 26-02-2022 Horari: 12:00
En aquest taller trobaràs respostes a tres preguntes, per així descobrir que en els fogons succeeixen molts fenòmens químics que et semblaran màgics i sorprenents.
Setciències a la Cuina-1
L’activitat es realitzarà durant els caps de setmana de febrer.
Es realitza a Món Sant Benet.
L’edat recomanada es des dels 5 als 12 anys.
Te una durada de 1:30 hores.
El preu es de 8,50€ els nens i 4€ els adults.

Per més informació consulta aquest link


Món Sant Benet

Món Sant Benet

Hotel amb bones instal·lacions i bon servei.
On també hi pot trobar activitats i tallers per als nens.

Info

Pàgina web: Món Sant Benet

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.