Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Tallers infantils

Tallers infantils


Data: 08-06-2020 - 19-06-2020 Horari: 10:00
A partir del 8 de juny i fins el 19 de juny organitzem tallers infantils per franges de 2 hores al matí i també a la tarda.
Cada nen disposarà del material necessari per fer el taller en kits individuals i treballarem amb un màxim de 5 nens per torn.
Tallers infantils-1
Tallers infantils-2
Tallers infantils-3
Tallers infantils-4
Tallers infantils-5

Mesures de seguretat


- Les activitats es faran en grups de 5 infants com a màxim.
- Els tallers es faran en franges de dues hores al matí i també a la tarda.
- Les instal·lacions i el material es netejaran entre un torn i l'altre. Es farà ús de les mascaretes quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
- El material pels tallers estarà en kits individuals i no es compartirà.

Horaris


9 a 11h
11 a 13h
16 a 18h
18 a 20h

Preus


10€ per cada franja de 2 hores

Inscripcions


Us podeu inscriure als tallers de manualitats en aquest formulari.

Just For You Kids

Just For You Kids

Just for you Kids t’ofereix una nova manera d’entreteniment a través del desenvolupament del potencial creatiu dels infants. Volem que els nens siguin els protagonistes en el seu oci i no simples espectadors. Estem al C.Casanova 173 de l'Eixample de Barcelona. Metro L5 Hospital Clínic. Bus V11

Info

Pàgina web: Just For You Kids

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.