Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Un jaciment de xocolata

Un jaciment de xocolata


Data: 22-06-2019 Horari: 18:00
En col·laboració amb el Museu de la Xocolata
Barcelona al segle XVIII era una ciutat pròspera on es venien tota mena de productes alimentaris, alguns tan emblemàtics i llaminers com la xocolata. Descobreix la Barcelona més dolça, tot evocant les formes de vida refinades de l’època i fent un tast de xocolata tal i com la consumien els barcelonins i barcelonines de fa tres-cents anys. Ja avisem que era una mica diferent de com ho fem avui dia.
Un jaciment de xocolata-1
22 de juny de 18:00h a 19:30h
Si sou un grup de més de 10 persones i desitgeu fer una visita en una data i hora diferents de les que oferim, envieu un correu a reserveselbornccm@bcn.cat o truqueu al 932 566 850 (de dilluns a divendres, 9:30 a 14h).
Per més informació

El Mercat del Born

El Mercat del Born

L’antic mercat del Born va ser el primer gran edifici de l’arquitectura del ferro que es va projectar a Barcelona. Actualment, és un centre cultural que recull diverses restes arqueològiques i tot tipus de paradetes que es poden visitar en tot moment. Està ubicat al districte de la Ciutat Vella on es celebren diferents tallers i events familiars, amb l’objectiu de fer-li un bon ús al mercat.

Info

Pàgina web: El Mercat del Born

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.