Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Visita familiar: Quadern de viatge

Visita familiar: Quadern de viatge


Data: 05-10-2019 Horari: 11:30
Quadern de viatge és una activitat dirigida als més petits que ens convida a descobrir l’art català contemporani a través d’algunes de les obres més destacades de la col·lecció de pintura del Museu Can Framis.
Visita familiar: Quadern de viatge-1
Els nens i nenes emprendran un seu viatge a través de les sales del Museu i s'aturaran al davant de set obres d’alguns dels artistes més destacats de la nostra col·lecció, com ara Agustí Puig, Josep Guinovart, Joan-Pere Viladecans o Salvador Juanpere, entre d’altres. A través d’objectes i reflexions, els acompanyarem a descobrir aquells secrets que s’amaguen dins de les obres, que observarem atentament per trobar-hi petjades de l’artista o joguines d’infància, i moltes altres sorpreses.

Quan finalitzi la recerca de les obres, tot allò après s’aplicarà a la pràctica a l’àrea-taller on cada infant elaborarà el seu quadern de viatge vivencial i personal, inspirant-se en tot allò viscut durant el seu viatge al centre de l’art català contemporani.
Edat mínima recomanada: 5 anys.

Preu: 5€ per persona.

Inscriu-te a través del nostre formulari.


Museu Can Framis

Museu Can Framis

El Museu Can Framis, últim projecte de la Fundació Vila Casas, és un centre dedicat a la difusió de la pintura contemporània catalana. Situat en una antiga fàbrica reformada al barri de Poblenou de Barcelona, el museu exhibeix al llarg dels seus tres pisos una col·lecció permanent de més de dues-centes cinquanta obres realitzades per artistes catalans

Info

Pàgina web: Museu Can Framis

Comparteix!

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.