La situació actual ens ha portat a tots a modificar la forma de fer les coses. Les festes d'aniversari també s'han adaptat a aquesta nova realitat. Des de Just for you Kids seguim estant al costat de les famílies per facilitar-los l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments.

Des del mes de març venim preparant kits de manualitats perquè puguis organitzar la festa d'aniversari del teu fill/a a casa encara que siguin 2 o 3 amiguets només. En els nostres kits trobaràs tot el material necessari i no hauràs de preocupar-te de res.

Tots els tallers requereixen la supervisió d'un adult però hem afegit tutorials a la web perquè puguis veure el pas a pas.

Per nens i nenes entre 4 i 7 anys et recomanem els clauers d'animalets de fusta. Per majors de 7 anys, segur que els agraden les capses de fusta decorades.

El material ve en capsetes individuals perquè no hagin de compartir materials entre ells i els enviem de forma gratuïta al teu domicili. Només hauràs de preparar-los un bon berenar i buscar un lloc de la casa on puguin fer el taller. Fàcil, oi?


Els kits també poden ser un regal ideal per a les festes de Nadal per si hem d'estar alguns dies sense sortir de casa.

Si t'ha agradat el nostre article sobre festes d'aniversari a domicili, pots deixar-nos un comentari a les nostres xarxes socials.