Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Coet espacial

Coet espacial


4.95 €
T'agradaria viatjar fins a la lluna? Amb aquest material experimentaràs fent textures amb la pintura, podràs crear un coet espacial i després jugar a astronautes galàctics.
 • Pas a pas

  Com crear un coet espacial

  Com crear un coet espacial

  El món de l'univers i els coets espacials són un tema que apassiona als nens. No se si has tingut l'oportunitat d'anar als Estats Units amb nens i visitar el Kennedy Space Center a Florida. És una visita imprescindible per anar amb nens. Pero si a ...

  More info

Més informació del Kit

 • Contingut

  -Pintura blava
  -Pintura blanca
  -Pintura gris
  -2 globus
  -2 pals de polo
  -Bosseta estrelletes purpurina
  -2 jocs de troquels de peces del coet

 • Edat recomenada

  De 3 a 6 anys

 • Enviament

  Promoció de llançament amb enviament gratuït

Secció de pagament

El pagament dels productes es pot realitzar a través de Paypal o usant una targeta de dèbit o crèdit. A continuació trobaràs les opcions disponbiles, un cop finalitzada la compra ens posarem en contacte amb més informació sobre l'enviament.

Més imatges del Kit

Coet espacial-1
Coet espacial-2
Coet espacial-3

Comparteix!

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.