El món de l'univers i els coets espacials són un tema que apassiona als nens. No se si has tingut l'oportunitat d'anar als Estats Units amb nens i visitar el Kennedy Space Center a Florida. És una visita imprescindible per anar amb nens. Pero si a més coincideix amb el llançament d'un coet o satèl·lit de la NASA, la visita es converteix en un moment dels que no s'obliden a la vida.
Però si no hi ha ocasió de viatjar a Florida, al nostre país també hi ha altres opcions més accessibles. Visitar el Planetari 3D de CosmoCaixa a Barcelona, ​​l'Hemisfèric de la Ciutat dels Arts a València o el Planetari de Madrid són oportunitats que no pots perdre . L'univers galàctic capta l'atenció dels nens i a més és una font d'inspiració per als amants de les manualitats infantils com nosaltres.
Et deixem la nostra proposta d'avui que consisteix en un taller per crear un coet espacial i després jugar a astronautes galàctics.

Com crear un coet espacial


Materials que necessitaràs


En el nostre KIT COET ESPACIAL, trobaràs:
- Formes pre-tallades del coet
- Cola de barra
- Pintures acríliques de color blau, gris i blanc
- Un globus
- Pal de fusta tipus gelat
- Estrelletes de purpurina

El KIT COET ESPACIAL el pots adquirir al preu de 4.95€ (enviament a Barcelona Ciutat gratuït) a la nostra botiga online.
Si no has adquirit el nostre KIT COET ESPACIAL, pots sol·licitar gratuïtament les plantilles de les formes del coet i dibuixar-les en una cartolina blanca.

Pas a pas


Infla lleugerament el globus. L’utilitzaràs per pintar els dos cercles. El gran serà l'univers de color blau. El petit serà la lluna de color blanc. A banda li afegirem uns tocs de gris per crear una bonica textura.
Comencem amb la plantilla circular més gran i la pintem de color gris amb l'ajuda del globus fent taques aleatòries. Fem el mateix amb la pintura blava. Deixem que s'assequi. Ja tenim l'univers.
A continuació anem a pintar la lluna. Per a això agafem la plantilla circular petita. La pintem amb l'ajuda de nou del globus amb pintura grisa i blanca. En aquest cas afegim a més unes estrelletes de purpurina. Com en el cas anterior deixem que s'assequi.

El coet


Acolorim les diferents peces del coet amb els colors que més ens agradin. Nosaltres hem utilitzat retoladors amb el que obtens colors molt vius. A continuació ja pots muntar el coet enganxant les diferent peces amb cola de barra.
Ara toca enganxar la lluna a l'univers i el coet a la lluna.
Finalment col·loca el pal de fusta amb adhesiu de doble cara (el KIT COET ESPACIAL ja el porta incorporat) a la part posterior de l'univers.

Ja ho tens. Ara només queda posar imaginació i jugar a astronautes galàctics.

Manualitats infantils


Si t'agraden les manualitats originals, podem organitzar una festa d'aniversari a domicili. També no deixis de visitar el nostre canal de YouTube i subscriure't per veure més activitats com aquesta.