Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Peix Pallasso

Peix Pallasso


6.95 €
Crea el teu peix pallasso amb l’ajuda del pas a pas que trobaràs al llibre “Crea tu propio mundo marino” i els materials de manualitats d’aquest kit.
 • Pas a pas

  Crea els teus animals marins

  Crea els teus animals marins

  Avui et proposem unes manualitats infantils fàcils de fer amb nens. Utilitzarem l'argila polimèrica per crear animals marins. Es una pasta de modelar que s'asseca a l'aire.
  Pots adquirir els kits de materials de manualitats per a aquestes ...

  More info

Més informació del Kit

 • Contingut

  -Llibre: Crea tu propio marino
  -Argila polimèrica blanca (40g)
  -Argila polimèrica taronja (40g)
  -Argila polimèrica negra (15g)
  -Argila polimèrica verda (40g)

  L'argila polimèrica és un material versàtil, fàcil de manipular i resistent que permet fer una gran varietat de manualitats. No taca i s'asseca a l'aire en 24h.

 • Edat recomanada

  A partir de 4 anys

Secció de pagament

Si vols adquirir varios productes o més d'una unitat del mateix producte, envia un correu amb la teva solicitud a info@justforyoukids.com
El pagament dels productes es pot realitzar a través de Paypal o utilitzant una targeta de dèbit o crèdit. Un cop finalitzada la compra, rebràs un correu amb la informació sobre l'enviament.

Més imatges del Kit

Peix Pallasso-1
Peix Pallasso-2
Peix Pallasso-3

Comparteix!

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.